Gwyneth Paltrow is verschrikkelijke buurvrouw

Gwyneth Paltrow en Chris Martin mogen dan vriendelijk tegen elkaar blijven tijdens hun scheiding, hun buren willen het stel hard aanpakken. De bewoners van de rijke buurt Brentwood in Los Angeles zijn absoluut niet blij en dreigen hun 'helse buren' aan te klagen.

Gwyneth en Chris verhuisden in 2012 naar de wijk. Vrijwel onmiddellijk werd hun huis afgeschermd met lange bomen en een reusachtig hek. En dit is tegen de regels van de buurt. Ondanks brieven en boetes van de gemeente staat het hek er nog steeds. Boze bewoners willen dan ook dat er wordt ingegrepen.

Daarnaast klagen de buurtbewoners over een constante bouwoverlast. ''Ik raakte geïrriteerd toen de bouwvakkers parkeerden op mijn oprit. Niemand had dit met mij overlegd'', vertelt een boze buur tegen RadarOnline.

Vooral Paltrow is niet erg geliefd bij haar buren. ''We zagen Chris wel eens de honden uitlaten. Hij is een aardige vent. Hij is degene met talent, zij schrijft alleen maar kookboeken'', aldus een andere buurtbewoner. Gwyneth loopt vrijwel nooit rond in de wijk, ondanks dat zij erop stond dat het gezin naar LA verhuisde zodat haar kinderen hier konden zwemmen en avocado's konden plukken, voegt een ander toe.