Gwyneth Paltrow en Chris Martin verkopen huis

Gwyneth Paltrow en haar man Chris Martin zijn van plan om hun Londense woning in de verkoop te doen, weet Daily Star. De buren zijn dolblij met de beslissing. De bewoners van Belsize Park zijn de constante verbouwingen van het stel namelijk helemaal zat.

Gwyneth en Chris kochten tien jaar geleden de woning van actrice Kate Winslet. Kort daarna kochten ze het huis ernaast en bouwden de twee woningen om tot één groot onderkomen. Maar dat was nog niet genoeg. Hierna kochten ze ook het huis aan de andere zijde op en voegden dat bij de rest. Het resultaat: een 33 kamer tellend optrekje.

''We hebben jaren last gehad van bouwwerkzaamheden. Ze hebben bomen omgezaagd zodat ze hun blitse auto's kunnen parkeren op de oprit en ze hebben een gigantisch zwembad in de achtertuin gekwakt'', klaagt een van de omwonenden. 'Het probleem is dat er waarschijnlijk weer dezelfde soort types komen wonen en dan begint alles weer van voor af aan', meent een andere buur.

Paltrow en Martin zouden van de woning af willen, omdat ze er toch nooit zijn. 'En de sfeer in de straat was ook niet echt geweldig', aldus een ingewijde. 'Ze zijn op zoek naar een appartement in Regent's Park zodat ze een plekje hebben wanneer ze in Londen zijn.'