×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gwen Stefani scheurt trommelvlies

29.04.2017 -

Gwen Stefani heeft deze week haar optreden tijdens een benefietgala in Las Vegas af moet zeggen. De zangeres heeft een gescheurd trommelvlies en mag op doktersadvies even niet zingen en reizen met het vliegtuig.


Gwen zou haar oorblessure afgelopen week hebben opgelopen tijdens een vlucht van Los Angeles naar Las Vegas. Ze werd daarop opgenomen in het ziekenhuis in L.A. Pas een uur na aanvang van het gala werd aangekondigd dat Stefani niet zou optreden. Via een videoboodschap bood ze haar excuses aan, meldt Variety.

Het is nog onbekend of Gwen maandag plaats kan nemen in de rode stoel van de Amerikaanse versie van The Voice. De zangeres is jurylid in het programma.