Guy Pearce: Kevin Spacey was handtastelijk

Ook Guy Pearce heeft beschuldigingen geuit aan het adres van Kevin Spacey. Volgens de Australische acteur ging de in opspraak geraakte Spacey ook tijdens de opnamen van L.A. Confidential over de schreef. In het Australische programma Interview noemt Guy de acteur 'handtastelijk'.

'Gelukkig was ik 29 en geen veertien', zei Guy, verwijzend naar de verhalen van Anthony Rapp. Die acteur was in oktober de eerste die Spacey beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag. Volgens Rapp maakte de destijds 26-jarige Spacey in 1986 avances, toen hij pas veertien jaar was.

In Interview had Guy het ook over andere tegenspelers, zo was Kylie Minogue 'niet zo handtastelijk als ik had gewild', grapte de Australiër. Ook Guys privéleven werd besproken. Zo zei hij dat hij de scheiding van zijn jeugdliefde totaal niet aan zag komen en grapte Guy dat hij al zijn acteurskunsten nodig had om niet doodsbang over te komen toen Carice van Houten zei dat ze in verwachting was. De acteur, die ooit zei nooit kinderen te willen, vertelde ook dat hij 'stapelverliefd' is op hun zoontje Monte.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen