×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Guus Meeuwis is weer Groots in Eindhoven

9.06.2018 -

Guus Meeuwis is weer begonnen aan zijn hoogtepunt van het jaar: zijn concertreeks Groots met een zachte G. Vrijdag gaf de Brabander de eerste van vier concerten in het Philips Stadion.


Traditiegetrouw heeft Guus een aantal verrassingsoptredens in petto voor zijn bezoekers. Ilse DeLange, Kraantje Pappie en Mental Theo stonden als gastartiesten op het podium. Meeuwis zelf pakte uit met onder meer confetti, ballonnen en Brabantse vlaggen.

Guus heeft nog lang geen genoeg van zijn 'zomercarnaval'. Ook volgend jaar staat hij weer in het Philips Stadion, de veertiende editie van Groots met een zachte G vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni.