×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Guus Meeuwis en vriendin wonen samen

Guus Meeuwis en vriendin wonen samen
27.01.2019 -

Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers wonen samen. Dat schrijft de styliste op Instagram. 'Proost, op samenwonen! En dubbele kasten! En op shoppen in zijn kast en ontdekken dat die blouse jou ook leuk staat.'


Guus en Manon zijn al sinds de zomer van 2016 samen, maar zetten nu dus een volgende stap in hun relatie. Dat hij daarom zijn kledingkast moet delen, lijkt Guus niet te deren. ''En eerlijk is eerlijk… dat hemd staat jou veel beter..', plaatst de 46-jarige Brabantse zanger onder de foto op Instagram. 'En toen was ons huis ineens een paleis..', schrijft hij verder.

In december kwam in het nieuws dat Guus zijn huis in Tilburg liet slopen. Hij had het datzelfde jaar gekocht. Buurtbewoners waren boos dat het pand – een markante villa – zomaar tegen de vlakte mocht gaan. Het pand kende geen beschermde of monumentale status, dus de sloop kon zijn doorgang vinden.

Voor zijn relatie met Manon, was Guus getrouwd met Valérie. Met haar heeft hij vier kinderen.