×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Guido Spek wil niet kiezen

4.06.2018 -

Guido Spek combineert zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden met het spelen van theaterconcerten en toneel. In het komende theaterseizoen speelt Guido in de productie Late Lente. 'Het zal een achtbaan worden, maar ik denk dat er nog meer te combineren valt', vertelt de acteur en muzikant in het AD.


Guido ziet kansen om de theatertour te koppelen aan een aantal concertjes. 'Als we ergens in een stad voorstellingen spelen kan ik dat daar op een andere avond misschien wel doen', aldus de GTST'er. 'Het land in, nieuwe plekken, andere omstandigheden. Spelen in de zaal geeft een lekker gevoel. Alsof je een wedstrijd speelt. Een ander soort spanning dan in de studio waar je geen publiek hebt en alles nog gemonteerd moet worden'.

Toch blijft zijn rol als Sjoerd Bouwhuis in GTST zijn basis: 'Ik zat laatst te denken dat ik al langer in GTST speel dan op school heb gezeten. Nu leek vooral die middelbare school wel episch lang. Maar nee, GTST verveelt zeker niet. De verhaallijnen, mijn collega’s. En bijzonder dat je al zolang iets maakt met een bepaalde groep mensen op dezelfde locatie, maar wat toch elke keer weer nieuw is'.