×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

GTST past cliffhanger aan vanwege ‘gebeurtenis’

18.06.2018 -

RTL gaat de zomercliffhanger van soapserie GTST aanpassen. Dit heeft te maken met het feit dat 'de reeds opgenomen cliffhanger zoveel overeenkomsten heeft met een recente gebeurtenis in het echte leven', meldt de zender. 'We willen eventuele pijnlijke parallellen met de werkelijkheid voorkomen.'


De zender doet verder 'uit respect voor de betrokkenen bij bovengenoemde gebeurtenis geen verdere uitspraken' over de aard van het voorval.

Doordat de makers een nieuwe cliffhanger moeten opnemen, zal de laatste aflevering van het seizoen niet op tijd klaar zijn voor fans om ‘vooruit’ te kunnen kijken op Videoland. Normaliter kan dat wel en kunnen kijkers tegen betaling op de streamingdienst zien wat er gaat gebeuren.

De zomercliffhanger staat gepland voor 6 juli.