Grote zorgen om vader Michael Jackson

Joe Jackson is maandag in Brazilië geopereerd aan zijn hart. Bronnen binnen de familie Jackson hebben laten weten dat de vader van Michael Jackson in korte tijd drie hartaanvallen heeft gehad. Het lijkt vrij slecht te gaan met de 87-jarige Joe en familieleden maken dan ook plannen om richting Brazilië af te reizen.

"Het gaat niet goed met Joe", vertelt een bron aan RadarOnline. Zijn vrouw Katherine gaat volgens de ingewijde samen met Trent en Jackie Jackson richting het ziekenhuis. "De familie maakt zich op voor het ergste." Bij de kleinkinderen van Joe zou het nieuws ook hard zijn aangekomen. "De kinderen huilen wat af. Ze worden maar niet rustig."

De vader van Michael Jackson was in het Braziliaanse São Paulo voor een feest ter gelegenheid van zijn 87e verjaardag zondag. Tijdens het feest voelde Joe zich plots duizelig en ook kon hij niets meer zien. Vervolgens werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Dat heeft een bron binnen de familie bevestigd aan TMZ.

Lisa Cray, de Braziliaanse adviseur van Joe Jackson, werd bij hem toegelaten op de intensive care. Ze laat weten dat Joe is gereanimeerd nadat zijn hart er zo'n tien seconden mee ophield en dat hij als gevolg hiervan een pacemaker heeft gekregen. Doktoren zouden nu afwachten of de situatie stabiliseert.

Familieleden van Joe zouden graag willen dat hij wordt teruggevlogen naar Amerika, maar dat zou nu nog niet verantwoord zijn.