Placeholder

Grote schrik voor Loes Luca

Een slachtoffer van de steekpartij bij een juwelierszaak in Amsterdam-West is in elkaar gezakt bij het huis van Loes Luca. De actrice zag even later hoe ambulancepersoneel de man probeerde te reanimeren.

"Ik zag bloed, een blote buik en behoorlijk nieuwe schoenen die bewogen op het ritme van de reanimatie. Het was fascinerend om te zien dat man weer ging ademen en de voortvarendheid van het ambulancepersoneel. Met naalden, infusen en pompjes. Er is zelfs in de man gesneden," vertelt Loes aan RTL Boulevard.
Het slachtoffer werd afgevoerd en blijkt te zijn overleden. Het is nog niet duidelijk wat zich bij de juwelierszaak heeft afgespeeld. Luca had geen nazorg nodig. "Ze vroegen ook of ik traumabegeleiding wilde, nou nee. Ik voel me niet onveiliger, je woont in een stad, shit happens. Maar goed, er is dus wel een dode gevallen, dat is toch minder prettig."
De 60-jarige comédienne zette na afloop een foto op Twitter van de plek waar het slachtoffer had gelegen. "Er stortte vanmorgen een man tegen mijn raam. En nu ben ik plaats delict. Hij had juwelier overvallen", schreef ze erbij.