×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Groot verdriet voor Karen Damen

14.05.2018 -

Verdrietig nieuws voor Karen Damen. Esten, een jongen van acht die aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD leed, is overleden. De oud-K3'er heeft het jongetje geholpen om zijn laatste droom te verwezenlijken voordat hij overleed.


Karen steunde niet alleen de crowdfunding waarmee ze Esten wilden redden, maar maakte ook zijn grote droom waar in het programma Karen Maakt Een Plaat. De jongen wilde namelijk erg graag beroemd worden en was dolblij om op tv te komen. Iets wat dus nog gelukt is. 

Zijn ouders, Eddy Vandezande en Evelien Winnen, stonden de dokters toe een stamceltransplantatie uit te voeren in een laatste poging om zijn leven te redden. Iets wat helaas mislukt is. 

Jammer genoeg heeft Esten nu het gevecht tegen ALD verloren. 'Rust zacht lieve Esten, mijn grote vriend, mijn dappere held, mijn knapperd. Het was een hele eer om jou te mogen kennen', schrijft de zangeres in een emotionele afscheidsboodschap op Instagram. 'Voor altijd in mijn hart… voor altijd'.