×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Griekse prinses Theodora gaat trouwen

Griekse prinses Theodora gaat trouwen
16.11.2018 -

De Griekse prinses Theodora is verloofd. De dochter van de oud-koning van Griekenland gaat trouwen met haar vriend Matthew Kumar. Dat maakte de prinses/actrice vrijdag bekend op Instagram.


'Woorden kunnen ons geluk en de opwinding niet beschrijven. Ik kan niet wachten om met deze fantastische man te trouwen. Ik hou van je Matt' schrijft ze bij haar foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Theodora (@tgreece) op

Theodora timmert al een paar jaar aan de weg als actrice in Hollywood. Ze is onder haar artiestennaam Theodora Greece het meest bekend van haar rol in de Amerikaanse soapserie The Bold and the Beautiful. Daarin speelt zij secretaresse Alison Montgomery. Zij is echter in naam nog wel steeds prinses van Griekenland en Denemarken. Haar ouders zijn oud-koning Constantijn II van Griekenland en oud-koningin Anne-Marie van Denemarken.

Wanneer het huwelijk plaats gaat vinden is nog niet bekend.