Gravin Eloise

Gravin Eloise trekt halsoverkop weer bij ouders in

Gravin Eloise, die deze zomer naar Amsterdam verhuisde voor haar studie, pakt vandaag halsoverkop de trein terug naar haar ouders in Den Haag. Dit vanwege de snelle stijging van het aantal coronabesmettingen in Amsterdam.

Voor gravin Eloise (18) is eind augustus een nieuw, spannend hoofdstuk van haar leven begonnen; ze dompelt zich nu onder in haar nieuwe leven als eerstejaarsstudent aan de Amsterdamse Hotelschool. Om die reden is ze begin dit schooljaar ook richting Amsterdam vertrokken, maar vandaag heeft ze besloten om toch weer even terug te keren naar haar ouders. Op haar Instagram Stories is te zien dat ze met al haar spulletjes in een trein zit. ‘Dan maar voor de zekerheid terug’, schrijft Eloise erbij.

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien stelt vervolgens haar volgers gerust: zij heeft geen klachten, maar voelt zich thuis, bij haar ouders, veiliger. ‘Voordat mensen zich zorgen maken… Ik heb helemaal geen klachten! Alleen vind ik het fijner om thuis te zijn door de situatie in Amsterdam’, meldt ze bij een foto waarop ze een mondkapje draagt.

Kritiek

Eerder leek Eloise zich echter niet zo’n zorgen te maken over het coronavirus. Onlangs kwam de gravin in het nieuws omdat ze lak had aan de coronaregels. Eloise hield zich niet aan de ander halve meter afstand toen ze zich door Robbert Rodenburg liet interviewen voor zijn YouTube-serie Open Kaart. Na afloop publiceerden ze een foto waarbij de afstand duidelijk niet anderhalve meter was. Afgelopen weekend was het opnieuw raak: Robbert Rodenburg plaatste een foto op zijn Instagram waarop te zien is dat hij, Eloise en een vriend zich wederom niet lijken te houden aan de geldende coronaregels.

Schermafbeelding 2020 09 29 Om 15.57.22
De foto van afgelopen weekend
Schermafbeelding 2020 09 29 Om 15.57.53
Eloise liet zich interviewen door Robbert Rodenburg

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen