×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon’s ‘relatie’ alweer voorbij

12.02.2018 -

Opnieuw een liefdesdrama voor Gordon. De arts in opleiding, die gisteren door Gordon werd gepresenteerd als dé nieuwe liefde in zijn leven, zegt helemaal nooit een relatie met de RTL-ster te hebben gehad.


Gordon, op zijn beurt, laat weten dat hij na het bekendmaken van het liefdesnieuws zondagavond direct berichtjes kreeg van vrouwen. Zij zouden aangifte hebben gedaan tegen K uit Almere. Maar volgens de advocaat van de jongen is dat allemaal niet waar en is er zelfs nooit sprake geweest een relatie van zijn cliënt met Gordon en is er sprake van stalking en belaging door de RTL-ster.

Zondagavond presenteerde Gordon ene K uit Almere als zijn nieuwe grote liefde. Met een viertal foto's, waarop de twee duidelijk kussen en genieten van een vakantie in Zuid Afrika, toont Gordon de wereld zijn nieuwe man. Maar maandagavond spatte het sprookje uiteen en roept Gordon dat K een dubbelleven onderhield. K laat vervolgens via zijn advocaat weten nooit een relatie te hebben gehad met Gordon. Advocaat Vincent van der Velde laat namens zijn cliënt weten: ‘Er is nooit sprake geweest van een relatie met Gordon. Dit moet stoppen. Er is sprake van stalking en belaging door Gordon naar cliënt. Hij wil dat dit onmiddellijk stopt, en verder met zijn leven. Hij heeft geen idee waarom Gordon dit doet. Wij hebben een brief gestuurd naar het management van Gordon met de vraag of zij verder geen fake-news de wereld meer in willen helpen. En dan wij anders een kort geding tegen Gordon zullen beginnen.’