Gordon zet advocaat op LA the Voices

Gordon blijkt de laatste tijd voortdurend op oorlogspad. Na de grote rel met Connie Breukhoven, hebben nu LA The Voices het weer gedaan. De zangers van de groep, die ooit door Gordon werd opgericht, kregen een mail vol aantijgingen van Gordon's advocaat.

 

De heren wilden, toen zij te gast waren bij een programma van Sbs6, niet ingaan op de inhoud van de mail van Gordons advocaat. Maar ze toonde zich zeer aangedaan. 'Hij is het ergens niet mee eens. Hij stuurt weer een advocaat op ons af, maar ik weet niet of we het erover moeten hebben. Wij willen ons niet bezighouden met negativiteit,' aldus Richy. 'Ik kwam vannacht om half 1 thuis toen ik de mail zag. Ik ben er in mijn hoofd niet mee bezig want we willen het positief houden. Maar dan zoekt hij toch weer ruzie. Waarom?' 
Gordon lijkt de laatste tijd op oorlogspad. Naar verluidt maakte hij achter de schermen bij het programma "Effe geen cent te makken" zo bont dat een deel van de redactie niet meer met hem wilde werken. Daarna kreeg hij het aan de stok met Connie Breukhoven en Patty Brard, die weigerden een door hem gekozen liedje te zingen bij het Ouderenfonds. De volkszanger schold daarop Connie Breukhoven uit en riep tot twee maal toe haar telefoonnummer tijdens een live-uitzending. Dat is inmiddels advocatenwerk geworden.  Ook de directies van RTL en Talpa waren naar verluidt niet blij met de actie van hun presentator.