Gordon

Gordon woest op gemeente Amsterdam: ‘Ik ontplof werkelijk’

Gordon geniet nog elke dag van het heerlijke weer in Dubai maar in Amsterdam horen ze het donderen, zo woest is de zanger. De Paulus Potterstraat, waar zijn twee horecaondernemingen Blushing en The Burger Room gevestigd zijn, is opengebroken en dat is nogal funest voor de zaken.

Na twee jaar afzien door de coronamaatregelen was Gordon als een kind zo blij dat zijn horecaondernemingen eindelijk weer open mochten, maar dankzij de gemeente Amsterdam wordt het voor hongerige bezoekers een behoorlijke klus om Blushing of The Burger Room binnen te komen. En áls je eenmaal binnen zit, heb je prachtig uitzicht op puin en werklieden. De straat is namelijk weer opengebroken. De 53-jarige zanger is witheet op zowel de gemeente als burgemeester Femke Halsema. “Over kapot maken gesproken! Kansloos! Het is toch om je ogen uit je kop te schamen?”, tiert Gordon op Instagram. “Weer een schadepost! Ik ontplof werkelijk. Geen enkel fatsoen!”

‘Dikke claim neerleggen’

Veel volgers leven met Gordon mee. “Je wordt hier alleen maar belazerd joh, houden totaal geen rekening met het volk. Alleen als je belasting moet betalen dan weten ze je te vinden”, schrijft één van hen. Met gierende banden naar de gemeente, adviseert een ander: “Dikke claim met alle ondernemers neerleggen!”