Gordon viert 40ste verjaardag met nieuwe liefde

De champagne vloeide rijkelijk op het feest dat Gordon voor zijn veertigste verjaardag organiseerde. Naast vrienden en bekenden had de zanger ook diverse beroemdheden uitgenodigd. En voor iedereen had hij een verrassing: Gordon is namelijk weer verliefd.  

Als het waar is dat het leven pas echt bij veertig begint, dan is het voor Gordon wel erg speciaal begonnen. In de armen van zijn nieuwe liefde, de piepjonge Sander, vierde hij op het strand van Bloemendaal zijn veertigste verjaardag. De Hagenees is zijn nieuwste verovering. Na diverse teleurstellingen in de liefde heeft Gordon het geloof in een relatie nog steeds niet verloren. En aan zijn gasten liet hij voortdurend zien hoe gek hij nu op Sander is.

De zanger heeft overigens niet de tijd genomen om eerst even te kijken of zijn nieuwe vriend wel bij hem past. Hij ontmoette hem anderhalve week geleden en besloot hem direct aan al zijn vrienden voor te stellen, en zelfs al met hem voor de media te poseren. Voor Sander was het de vuurdoop. Hij leerde niet alleen veel van Gordon’s vrienden kennen, maar tegelijkertijd zal hij nu alvast een beetje hebben ervaren hoe het is om de partner van een bekende Nederlander te zijn. 

Zoals men van Gordon kan verwachten, vloeide de champagne rijkelijk. De zanger, die zichzelf als een soort Romeinse keizer had gekleed, besloot zelfs een magnum fles Moët & Chandon over zijn gasten te spuiten. 

Lees het hele verslag van Gordon’s verjaardag in de Weekend van deze week.