×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gordon photoshopte spieren-foto’

19.02.2018 -

Gordon plaatste vanochtend vol trots een foto met ontbloot bovenlijf waar zijn gespierde torso op te zien was. Volgens de zanger zelf gevormd door keihard trainen.


Maar volgens de redactie van Lindanieuws zit de vork toch nét iets anders in de steel. Zo zou er geknoeid zijn met de bewuste foto.

Als je goed naar de bewuste foto kijkt, zie je dat de spiegels rechts bovenin meebuigen met de schouders van Gordon. En de marmeren vloer achter hem neemt ook bijzondere vormen aan. Vandaar dat de conclusie getrokken wordt dat er geknoeid is met het kiekje. Honderd procent zeker kan je het nooit weten, maar als je écht goed kijkt kan je je eigen conclusie wel trekken…
 

 

We zijn op de goede weg#fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op