×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon openhartig over roerig verleden

9.02.2018 -

Gordon heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij wel van een drankje en een snuifje houdt. In de allereerste verschenen passages van zijn biografie vertelt hij gedetailleerd over zijn problemen die hierdoor ontstaan zijn.


'Dat geeft me een beter gevoel. Ik ben soms thuis alleen in mijn eentje coke aan het snuiven, puur om het kutgevoel uit mijn lijf te krijgen', zo staat te lezen in de biografie, waarvan HP/DeTijd in het maartnummer enkele citaten heeft geplaatst.

Ook vertelt hij over een angstaanjagend moment dat veroorzaakt werd door de drugs: 'Ik stond onder de douche en dacht: ik heb teveel genomen, ik geloof dat ik 112 moet bellen. Ik had zoveel gesnoven dat ik er hartkloppingen van kreeg'.

Marcel Langedijk, de auteur van de biografie, heeft aan een ochtendkrant verteld soms de tranen in zijn ogen te hebben bij wat de 49-jarige presentator allemaal heeft meegemaakt: 'En dan heb ik het niet alleen maar over wat andere mensen uit de showbizz hebben gedaan of gezegd, maar ook gewoon de pijn en het verdriet die ik überhaupt heb moeten doorstaan in het leven. Daar heeft bijna niemand weet van'.

Gordon’s biografie verschijnt 28 februari.