×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon niet in Gerard Joling’s boek

29.06.2018 -

Hij was woest toen de biografie van zijn 'valse zuster' Gordon verscheen, maar ook Gerard Joling is in de pen geklommen. Volgens de zanger komt er 'zeker' een boek als reactie op de veelbesproken biografie van Goor.


'Er wordt aan gewerkt', vertelde Gerard op 538. 'Ik denk dat het bij mij iets positiever wordt. Ik kan niet zeggen wanneer het komt, maar het gaat er zeker komen.' Hij vertelde dat hij zijn ontmoetingen met grote internationale sterren vast wil leggen. Op de vraag of ook Gordon voorbijkomt in zijn pennenvrucht antwoordde Gerard: 'Het gaat in eerste instantie om de echte grote sterren'.

Hoewel Gerard woedend was op Gordon, vormen de twee toch een duo in The Voice Senior. 'Diep in mijn hart wilde ik dat niet', onthulde Geer. 'En ik hoef het ook niet voor het geld te doen, ik heb genoeg verdiend om me daar niet druk om te hoeven maken. Maar ik vond het zo ongelofelijk leuk om dit met oude mensen te doen, dat ik dacht: ik laat dit niet uit m'n poten glijden.' 

Volgens Gerard hebben hij en Gordon niet meer gesproken over Gordons biografie. 'Toen we elkaar na een half jaar weer zagen zei hij meteen 'ik voel een enorme koude poolwind, jij bent zeker binnen?', toen was het ijs eigenlijk al gebroken want ik moest daar zo om lachen. We hebben niets uitgesproken over het boek, dat wil ik ook niet. We zijn professioneel genoeg, we gaan zitten en zorgen dat mensen een leuke avond hebben. Dat gaat tot nu toe nog redelijk goed.'