×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon na drie jaar weer terug op het podium

Gordon na drie jaar weer terug op het podium
18.01.2020 -

Gordon heeft vrijdag zijn comeback op het podium gemaakt. De zanger en presentator, die in 2016 zijn zangcarrière beëindigde, had zijn eerste optreden in drie jaar tijd.


Gordon maakte zijn rentree tijdens een bedrijfsfeest. ‘Ik vind het zo spannend,’ zo vertelde hij enthousiast in een video op Instagram. ‘Het is drie jaar geleden dat ik voor het laatst heb opgetreden. Mijn stem is echt te gek. Ik heb er echt weer zin in ook. Ik heb het echt gemist. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben. Daddy is back in business.’

De zanger vertelde vorig jaar na zijn verblijf in een afkickkliniek dat hij graag weer wilde gaan zingen. In de kliniek schreef hij meerdere liedjes voor op zijn comebackalbum.

Gordon, die in 1991 doorbrak met het lied Kon ik maar even bij je zijn, nam na een carrière van 25 jaar groots afscheid in het Concertgebouw in Amsterdam. De zanger deed dit onder meer vanwege het gebrek aan belangstelling van radiozenders voor Nederlandstalige muziek.