×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon: ‘Misschien trouw ik wel met een vrouw’

5.07.2017 -

Het nieuwe programma van Gordon zit eraan te komen. De komende maanden gaat hij op zoek naar zijn toekomstig echtgenoot, of echtgenote, om op 22 november in het huwelijksbootje te stappen in Zuid-Afrika. Het wordt volgens hem een bruiloft om nooit te vergeten. ’Het wordt het mooiste huwelijk dat Nederland ooit te zien gaat krijgen op televisie, met alles erop en eraan.’


De 49-jarige presentator hoopt in het nieuwe RTL-programma eindelijk zijn grote liefde te vinden. '’Ik hoop dat het lukt. Ik mis echt iemand om dingen mee te delen', vertelt Gordon. 

De voormalig zanger zoekt een leuke, staviele en positieve vent zonder mentale problemen. Zijn ware liefde zou idealiter ook sportief zijn, niet roken, reislustig zijn, van avontuur houden en ondernemend zijn. ’En ik wil ook iemand die is opgewassen tegen het leven dat ik leid, en het vak dat ik uitoefen', zegt Goor. 

Toch hoeft het niet per se een man te zijn voor Gordon. Vrouwen melden zich namelijk ook aan en daar zegt hij niet per se nee tegen. 'Ik was vorig jaar nog verliefd op een vrouw, en daarvoor is het ook een aantal keren voorgekomen. Maar mannen maken toch net wat meer kans’, bekent hij. 

Lees het hele interview met Gordon in de nieuwe Weekend, die nú in de winkel ligt.