×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon maandag voor de rechter

6.04.2018 -

Kevin, de man in wie presentator Gordon dacht zijn nieuwe liefde gevonden te hebben wil een volledig contactverbod. Dat is de inzet van een kort geding dat door de man uit Almere is aangespannen. De rechtbank in Lelystad buigt zich maandagochtend over de kwestie.


In eerste instantie was de inzet dat Gordon alle berichten op social media die hij over de man heeft geschreven moest verwijderen, maar daar gaf de presentator eind februari al gehoor aan. Het gaat nu nog om het stoppen met lastigvallen en stalken, zegt Kevins advocaat Vincent van der Velde.

Gordon zette in februari berichten op Facebook en Instagram waarin hij Kevin presenteerde als zijn nieuwe liefde. De man claimde echter al snel dat er nooit sprake is geweest van een liefdesrelatie en eiste dat alle foto's waar hij samen met Gordon op stond en eventuele naamsvermeldingen van sociale media werden verwijderd. Gordon noemde Kevin op zijn beurt een oplichter die een dubbelleven zou leiden.

Het kort geding leek eerder van de baan, maar de advocaat van Kevin heeft vrijdag laten weten dat het toch doorgaat.