×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon maakt nog drie programma’s voor RTL

2.07.2018 -

Voordat Gordon in januari overstapt naar SBS6 maakt hij nog drie programma's voor zijn huidige werkgever RTL. Naast The Voice Senior zijn dat de programma's Screentest en Gordon in Wonderland.


In The Voice Senior vormt Gordon vanaf vrijdagavond 24 augustus samen met Gerard Joling een coachduo. In het programma Screentest gaat Gordon op zoek naar nieuw, onbekend presentatietalent. Gordon laat de deelnemers diverse opdrachten uitvoeren. De deelnemers worden bij de uitvoering van deze opdrachten op locatie en in de studio beoordeeld door een driekoppige jury, onder vast voorzitterschap van Robert ten Brink.

Gordon, die zestien jaar lang te zien was bij RTL, zei dat hij dit jaar afscheid wil nemen van RTL met het nieuwe programma Gordon in Wonderland. Dat is volgens een woordvoerder van RTL een programma waarin Gordon excentrieke types opzoekt en portretteert.

Over zijn nieuwe programma's die hij bij Talpa gaat maken kan hij nog weinig kwijt. Wel zegt hij het een uitdaging te vinden om ook onlineprogramma's te gaan maken.