Gordon

Gordon kan weer lachen en viert dat met pikante maaltijd

Het lijkt weer de goede kant op te gaan met Gordon. Na alle ellende van de overval en mishandeling in zijn huis kan de zanger en entertainer weer lachen, meldt hij op Instagram. En zijn gevoel voor humor is ook weer terug.

Dat bewijst Gordon met de foto die hij op Insta plaatste. Daarop is een bord stamppot te zien met een stuk rookworst en twee gehakballen. Die heeft de zanger op zeer speciale wijze geformeerd. Het plaatje krijgt daardoor een seksueel tintje.

Vanzelfsprekend is Gordon zich daarvan bewust. Hij gebruikt dan ook de hashtags #ipvseks en #dickpicnieuwestijl. Natuurlijk ontbreekt de hashtag #kanweerlachen niet.

Ook gebruikt Gordon de hashtag #mama. Daarmee refereert hij aan een post die hij eerder op zondag plaatste. Daarin gedenkt hij de tiende sterfdag van zijn moeder. ‘Volgens mij heeft ze me weer gered twee weken geleden, dat weet ik wel zeker’, schrijft hij, doelend op de overval. ‘Dus vandaag zal ik stil zijn, weer kind zijn om haar te laten weten hoe onmetelijk ik haar mis.’

LEES OOK:

TOURIYA HAOUD WOEST: ‘EX WIL MIJ M’N KINDEREN AFNEMEN’

PRACHTIG BABYNIEUWS VOOR STACEY SEEDORF (51)

DUNCAN LAURENCE TEN HUWELIJK GEVRAAGD!