Placeholder

‘Gordon kiest voor Italiaanse Manuel’

Gordon heeft zijn keuze, tussen alle mannelijke kandidaten die meededen aan zijn programma Gordon Gaat Trouwen, gemaakt. In het verre Kaapstad zou de RTL-ster gekozen hebben voor de Italiaanse Manuel, die meedeed aan de tweede aflevering van het programma.

 

Gordon en Manuel zijn door ooggetuigen al meerdere keren zoenend gezien in Zuid Afrika. 'Ze konden niet van elkaar afblijven en waren de hele tijd aan het zoenen. Manuel kroop helemaal in Gordon,' vertelt een Nederlander die het stel in Kaapstad tegenkwam.

Ook bronnen dichtbij het aanstaande bruidspaar bevestigen aan Weekend dat het 'dikke mik' is tussen de Italiaanse steward en de presentator. Al tijdens de eerste ontmoeting in Rome, die te zien was in de tweede aflevering, was er een enorme klik. 'Gordon heeft zijn keuze wel gemaakt hoor, dit zag er heel verliefd uit,' aldus de ooggetuige.

Deze week geeft Gordon zijn definitieve ja-woord. Vanavond is er al een groot feest waarbij alle gasten, waaronder Gerard Joling en Tineke de Nooij, aanwezig zullen zijn.