×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon in het rood bij Golden Globes

8.01.2018 -

Gordon was gisteravond aanwezig bij de Golden Globes in de Verenigde Staten. Heel bijzonder voor een Nederlander. Eén dingetje alleen: de zanger wist niet dat iedereen had afgesproken om in het zwart te gaan om een vuist te vormen voor de #Metoo discussie. Auch...


Edwin Evers belde vanochtend in Evers Staat Op met een, laten we het voorzichtig uitdrukken, aangeschoten Gordon. Op de vraag hoe hij de avond ervaren had, barstte de zanger in lachen uit: 'Weet je wat heel erg was? Ik schaamde me dood. Iedereen was in het zwart en ik had een rode smoking aan. Wat een verschutting!', giert Goor aan de andere kant van de telefoon.

Ook Evers schoot spontaan in de lach: 'Dan kunnen we je wel makkelijk eruit vissen, dat is wel handig! Zo van: Hè daar loopt 'ie!', giert hij. 'Hoe disrespectvol: iedereen in het zwart en ik heb rood aan! Ik kwam er ook niet meer onderuit. Wat erg!', vervolgt Goor.

Ondanks de vrij pijnlijke blunder, heeft de zanger echt de avond van zijn leven gehad: 'Met wie ik heb gesproken? Nou, gezopen bedoel je! Het was heel bijzonder. Ik heb gesproken met onder andere Oprah, Helen Mirren en mijn droomman Chris Hemsworth'.

Beluister het bijzondere interview met 'aangeschoten' Gordon hier terug.