×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon: ‘Ik stap niet over naar FvD’

28.01.2018 -

Gordon weerspreekt het bericht dat hij overgestapt zou zijn naar het Forum voor Democratie (FvD).


Partijleider Thierry Baudet postte zaterdag een foto op Instagram van beide heren, waarbij Gordon een sjaal van FvD draagt. 'Nieuw lid persoonlijk verwelkomd', schreef Baudet bij de foto. Inmiddels heeft Baudet die reactie aangepast naar 'Mooie sjaal Gordon!'.

 

Mooie sjaal, @gordonheuckeroth ! #FVD

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet | FVD (@thierry_baudet) op

'Natuurlijk stap ik niet over naar FvD ! Kwam hem toevallig tegen en vond het een leuke vent meer niet!', reageerde Gordon zondag op zijn Facebookpagina.

De manager van de presentator liet aan RTL Boulevard weten dat de post van Baudet niet klopt. Ook de woordvoerder van Baudet ontkent nu de overstap. Hij zei tegen Boulevard dat het een grapje was en dat de foto tijdens een leuke avond is gemaakt.