×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon houdt plek leeg voor overleden ouders

20.11.2017 -

Gordon reserveert op zijn bruiloft twee stoelen voor zijn overleden ouders. De presentator wil op die manier zijn vader en moeder er toch een beetje bij hebben.


'Tijdens de ceremonie worden vooraan twee stoelen geplaatst, die verder leeg blijven. Daarop staan dan alleen een foto van mijn vader en van mijn moeder, zodat ik ze toch even kan zien', zegt Gordon in een ochtendkrant. Zijn moeder overleed zo'n zeven jaar geleden terwijl de vader van Gordon al twintig jaar niet meer in leven is.

'Je raakt er wel aan gewend, dat ze er niet meer zijn, maar het is natuurlijk wel een erg groot gemis, nu nog steeds. Bij zoveel dingen die je doet is dat al zo, maar bij een huwelijk helemaal', aldus Gordon, die deze week in het huwelijksbootje stapt met een nog onbekende man voor het programma Gordon gaat trouwen… maar met wie?

Gordon denkt wel dat zijn ouders het prachtig hadden gevonden als ze nog in leven waren geweest. 'Ze hebben er destijds wel even aan moeten wennen, dat ik op mannen viel. Maar dat is toch helemaal goed gekomen', straalt hij.