×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon heeft spijt van klap

9.04.2018 -

Gordon betreurt het dat hij zijn vermeende ex Kevin B. in februari een klap heeft gegeven. Dat zei de entertainer op de stoep van de rechtbank in Lelystad, waar het kort geding dat Kevin tegen hem aanspande diende.


'Ik kan het me niet eens herinneren', zei Gordon na afloop van de zaak over die bewuste zondagavond in februari. Nadat Gordon zich voor het eerst op social media had uitgelaten over Kevin, ontdekte de entertainer dat zijn vermeende nieuwe liefde er meerdere relaties opna hield. Bij Gordon thuis kwam het tot een confrontatie, waarbij hij een klap uitdeelde en met een mes zwaaide: 'Er zijn die avond allemaal dingen gebeurd. Het spijt me, meer kan ik er niet over zeggen'.

De klap is niet het enige waar Gordon spijt van heeft. Hij 'schaamt zich diep' omdat hij Kevin heeft geholpen examenfraude te plegen. Volgens Gordon wilde Kevin zo graag met hem mee op vakantie naar Kaapstad dat de arts in opleiding anderen betaalde om een onderzoeksverslag te schrijven. De 2500 euro die Kevin daarvoor nodig had, kreeg hij van Gordon.

'Dat had ik nooit moeten doen', zegt de entertainer achteraf. Gordon zei 'mee te doen in een soort van verliefde waanzin'. Hij vertelde de rechter dat hij het als zijn burgerplicht ziet Kevins fraude aan te kaarten. 'Dat heeft ook met gewetensbezwaren te maken', lichtte Gordon na afloop van de zitting toe.

Kevin zegt dat hij helemaal geen fraude heeft gepleegd, en verklaarde dat ook onder ede van de examencommissie van het AMC. Het onderzoek loopt nog. De man uit Almere, die zegt dat er tussen hem en Gordon nooit sprake was van een relatie, wil sinds de aanvaring in februari volledig met rust gelaten worden.

'Wat initieel een mediastunt leek, werd een ondergrondse veenbrand', vatte Kevin in zijn laatste woord de gebeurtenissen van de afgelopen maanden samen. 'Eigenlijk is mijn hele leven uitgefikt'.

Kevin zegt nog altijd veel last te hebben van Gordon: 'Het probleem is dat ik met rust gelaten wil worden, en dat gebeurt niet'. De entertainer zou al enige tijd geen contact meer hebben opgenomen met Kevin, maar wel zijn vrienden, familie en exen benaderen. 'Het vindt achter de schermen plaats', zei Kevin.

Zijn advocaat had het over 'pesterijen' en 'naming and shaming' op social media: 'Gordon moet zich bewust zijn van zijn voorbeeldfunctie als bekende Nederlander, dit soort zaken moet niet op social media worden uitgevochten'.