×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon door politie aan de kant gezet

27.10.2017 -

Gisteravond startte het trouwprogramma van Gordon. Om promotie te maken voor zijn show zit de zanger bij meerdere radio- en televisiezenders. Bij Giel Beelen op Radio Veronica vertelt hij wel een heel bijzonder verhaal...


‘De geluidsman lag achterin met een geluidstas. Dus die doen we in de kofferbak met de kofferbak dicht. En daarna rijden we verder. Vervolgens worden we klemgereden, door de politie. Met zwaailichten en getrokken pistolen’, zo vertelt Gordon tegen Giel.

‘Dus de politie begon te roepen: 'Halt! Staan blijven! Uit de auto!’. Dus ik stap helemaal in paniek uit die auto en die agent begint keihard te lachen zodra hij mij ziet. Hij vroeg vervolgens wat ik in de kofferbak had. En ik vertelde hem dat dat mijn geluidsman is', vervolgt de zanger lachend. 

Vervolgens komt de agent in kwestie ook nog even aan de telefoon. Op wat er precies aan de hand was, weet hij een duidelijk antwoord te geven: ‘Wij kregen een melding. Dat er iemand in de kofferbak werd gestopt en dat het er niet helemaal vrijwillig uitzag’.

Gordon zou Gordon niet zijn als hij niet ook hier nog even een grapje van wist te maken: ‘Geluidsman… Dat is ook een rotbaan hoor’.