Gordon boos op diva’s

Gordon is woedend. Dit keer op Patty Brard en Connie Breukhoven. De dames hebben aangegeven graag een ander nummer te willen zingen tijdens een benefiet voor het Ouderenfonds. In eerste instantie was gekozen voor het nummer Tomorrow uit de musical Annie. Voor Gordon was een ander nummer onbespreekbaar.

In RTL Boulevard zei Gordon maandag dat hij het niet kan geloven dat de twee diva's er niet bij zijn. Volgens de zanger zeggen Patty Brard en Connie Breukhoven dat ze het lied bij nader inzien te moeilijk vinden. Maar Gordon denkt dat er iets anders achter zit. Het liedje Tomorrow uit de musical Annie was ooit een hit van Patricia Paay en daarom hebben Brard en Breukhoven afgezegd. "De diva's gunnen elkaar het licht niet in de ogen", zegt Gordon. "Tomorrow moeilijk? Gaan Patty en Connie zich nu ineens druk maken over of ze dat lied wel aankunnen. Die twee kunnen überhaupt niet zingen," aldus Gordon.

Volgens Patty zit het anders. 'We zouden een liedje zingen uit het repertoire van Patricia,' vertelt Patty in Show Vandaag. 'Ik wilde dat graag repeteren, maar daar had Patricia geen tijd voor. Daarbij vond Connie ook het nummer niet zo leuk, dus werd de vraag gesteld of we niet een nummer kunnen zingen dat we allemaal goed kennen. Gordon heeft daarop Connie gebeld, wat in een vreselijke ruzie is uitgemond. Gordon zei dat het zal gaan zoals hij het wil. Connie besloot na dit telefoongesprek niet meer mee te willen zingen op het benefietconcert.'

Het lied gaat trouwens gewoon door en wordt woensdag gezongen door Gordon zelf, Gerard Joling en Patricia Paay.