×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon aangereden door ‘straalbezopen visser’

15.07.2017 -

Gordon is een stuk wijzer geworden tijdens zijn vakantie op Mykonos. De entertainer, die twee jaar geleden werd aangereden op het Griekse eiland, hoorde tijdens zijn meest recente verblijf op Mykonos meer over het zware ongeluk.


“En zo krijg je dan ineens de ware toedracht te horen van je ongeluk twee jaar geleden”, schreef Gordon zaterdag op Facebook. “Vorige week nog op het eiland geweest en daar wist (naar ik nu weet) bijna iedereen van de laffe daad die was uitgehaald door een inwoner van Mykonos (dus geen toerist). Een visser uit het stadje die onverzekerd en straalbezopen mij heeft geschept.”

Volgens Gordon nam de visser contact op met een bevriende politieagent “om de boel te maskeren” en hem “daar voor dood achter te laten”. “Wat een bizar verhaal vooral omdat er dus politie bij betrokken is geweest. Vorige week was ik nog op het eiland en daar was de week ervoor iemand geschept en overleden.”

Gordon kan het verhaal nog wel navertellen, maar lag behoorlijk in de kreukels na de aanrijding. Hij belandde met diverse botbreuken in het ziekenhuis en hield een gehoorbeschadiging over aan de klap. “Ik word er verdrietig van dat mensen zo in elkaar steken maar een ding is dat ik er gelukkig nog ben”, schreef Gordon zaterdag. “Dat karma hem zijn verdiende loon mag geven!”