×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gooische Vrouwen blijven records breken

5.12.2014 -

De komedie Gooische Vrouwen 2 heeft donderdag de beste openingsdag van een bioscoopfilm in 2014 gehad. Donderdag zagen 37.901 mensen de film. Dat heeft Independent Films vrijdag bekendgemaakt.


Het eerste deel werd in 2011 op de eerste dag bezocht door 37.605 mensen. In de voorpremières, dus nog voordat de film officieel in release was gegaan, heeft Gooische Vrouwen 2 al de status van Gouden Film behaald.

De eerste Gooische Vrouwen behaalde 'pas' op de dag van release de gouden status, die wordt bereikt als er meer dan 100.000 bezoekers naar een film gaan. Het vervolg toont hoe het de vier vriendinnen uit het Gooi is vergaan na de vorige film.

De hoofdrollen worden weer vertolkt door Linda de Mol, Susan Visser, Lies Visschedijk en Tjitske Reidinga. De recensies in de landelijke media waren zeer gemengd. De komedie draait in het recordaantal van 152 zalen.