×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gooisch meisje’ Pauline Wingelaar zwanger

22.02.2017 -

Pauline Wingelaar verwacht haar tweede kindje. Dat vertelde de blondine, die negen jaar geleden bekend werd dankzij de RTL-realityserie Echte Gooische meisjes, aan Shownieuws.


'Ik ben nu vijftien weken onderweg', glunderde Pauline. Haar tweede zwangerschap was voor familie en vrienden geen geheim, maar met de buitenwereld wilde Pauline het blije nieuws nog niet delen. 'Ik had er geen behoefte aan het openbaar of op Instagram of Facebook te vermelden omdat ik nog even gewoon in die bubbel wilde zitten.'

Hoewel Pauline nog niet halverwege haar zwangerschap is, denkt ze weer een zoon te krijgen. Tijdens de echo die met twaalf weken wordt gemaakt, 'dachten ze aan een knobbeltje te zien dat het weer een jongen wordt'. 'Maar dat is een schatting van 75 procent dus we wachten nog even op dokter Papa', zei Pauline over de Amsterdamse gynaecoloog die veel pretecho’s maakt voor BN’ers. 'Hij komt 2 maart en dan weet ik het officieel.'

Pauline beviel in mei 2015 van haar zoon Reinier Kees Dirk Pieter Bisschop van Tuinen. In de zomer van 2014 trouwde het ‘Gooische meisje’ met Harmen Bisschop van Tuinen.