×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Goed nieuws voor Erica Terpstra

12.01.2018 -

Hoewel eerder nog gezegd werd dat het programma Erica Op Reis er na zes seizoenen mee zou stoppen, is nu toch het tegendeel gebleken. Omroep Max heeft bekend gemaakt dat er toch nog een nieuw seizoen van het reisprogramma van Erica Terpstra komt. En Erica zelf? Die is dolblij!


De oud-politica en presentatrice heeft in het programma Tijd voor MAX verteld dat er toch nieuwe afleveringen opgenomen gaan worden. Er zullen vier nieuwe afleveringen komen zo vertelt Erica: 'Dit is toch geweldig nieuws om 2018 mee te beginnen? De voorpret is begonnen'.

Welke landen de presentatrice gaat bezoeken en wanneer de afleveringen te zien zullen zijn, is nog niet bekend. In het programma, dat vaak meer dan een miljoen kijkers trok, reist Terpstra voor het programma naar bijzondere locaties over de hele wereld.

Terpstra kampte in 2014 met een ernstige bacteriële infectie in haar been en had lang nodig om te revalideren. Nu voelt de 74-jarige zich weer goed: 'Ik heb mezelf beloofd honderd te worden. Ik ben van de rolstoel waarvan ze dachten dat ik er nooit uit zou komen, via de rollator en krukken, helemaal teruggekomen. En nu sta ik weer vijf dagen per week te trainen op de Boulevard van Scheveningen'.