×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Goed nieuws: Herstelde Tom Jones vrijdag terug op podium

26.07.2018 -

Tom Jones hervat vrijdag zijn tournee. Hij voelt zich weer veel beter en is klaar om weer op te treden, staat in een verklaring.


Tom Jones (78) lag vorige week in het ziekenhuis met een bacteriële infectie en moest vijf shows annuleren. De Britse artiest hervat zijn tournee vrijdag in York, waar hij optreedt op de paardenrenbaan York Racecourse. Daarna volgen nog shows in Monte Carlo, Turkije, Duitsland, Italië en Denemarken.

Op Twitter bedankt de zanger zijn fans voor hun begrip en de vele opbeurende beterschapswensen die hij afgelopen week mocht ontvangen. Hij laat weten zin te hebben om weer terug op het podium te staan en op te treden voor zijn publiek.