×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace wint America’s Got Talent niet

20.09.2018 -

De Canadees-Amerikaanse magiƫr Shin Lim is de winnaar geworden van het 13e seizoen van America's Got Talent. Hij wint niet alleen 1 miljoen dollar, maar mag ook een show in Las Vegas doen. Lim was sprakeloos toen presentatrice Tyra Banks zijn naam omriep. 'Ik weet niet wat ik moet zeggen...bedankt allemaal, ik hou van jullie!'


De magiër nam het in de eindstrijd op tegen de acrobatische dansgroep Zurcaroh, die veel lof oogstte met hun optredens gedurende het programma. Sportief als ze waren feliciteerde de groep Lim meteen nadat bekend werd dat hij de winnaar was. Tyra Banks noemde hem 'de meest sexy magiër op de planeet'.

Tijdens de finale werd al eerder afscheid genomen van acht andere kandidaten. Glennis Grace wist niet door te dringen tot de laatste vijf. Een groot applaus viel haar ten deel toen ze afscheid moest nemen van het podium en het publiek dat haar wekenlang gesteund heeft.