Glennis Grace verliefd op getrouwde man

Zangeres Glennis Grace heeft het na haar scheiding niet lang zonder man hoeven doen. Hoewel ze velen deed geloven dat ze bewust vrijgezel was, heeft ze al die tijd een affaire gehad met een getrouwde man. Zijn huwelijk staat nu op springen, zo zeggen vrienden. Het zal dus nog even duren voordat Glennis zich in het openbaar met haar vriend kan vertonen...

Glennis Grace zingt in haar nieuwe hit Ondanks Alles over een onmogelijke liefde. En deze tekst lijkt meer autobiografisch dan menigeen weet. De afgelopen maanden heeft de zangeres in het diepste geheim namelijk een romance beleefd met een getrouwde man.

Volgens bronnen rondom de zangeres is hij namelijk nog steeds getrouwd en wisten zijn vrouw en zijn kinderen niets van zijn liefdesaffaire met één van Nederlands bekendste zangeressen. In de afgelopen weken nam de buitenechtelijke affaire echter dramatische vormen aan, zo vernam Weekend. Glennis’ minnaar zou wroeging hebben gekregen en besloten hebben zijn huwelijk nog een kans te geven. En dus brak hij met Glennis.

En hoewel Glennis dus heeft besloten om voorlopig een punt te zetten achter haar verboden romance, is ze volgens een vriendin nog altijd heel erg verliefd op de man. Haar reactie en meer deze week in de Weekend.