×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace neemt vriend mee naar America’s Got Talent

3.09.2018 -

Zangeres Glennis Grace is maandag vertrokken naar Los Angeles voor de halve finale van America's Got Talent. Dit keer heeft ze haar vriend Lévy Simon wel meegenomen. Dat laat ze zien in een filmpje op Instagram dat in het vliegtuig is opgenomen.


De vorige keer reisde ze zonder hem, maar zette RTL Boulevard haar vriend Lévy bij wijze van verrassing op het vliegtuig.

De halve finales van America's Got Talent zijn op 4 en 5 en 11 en 12 september. Volgens Shownieuws komt de zangeres op dinsdag 11 september in actie.

Grace geniet van alle interesse. 'Het is altijd leuk als je een soort van erkenning en waardering krijgt voor hetgeen je doet. Nu hebben we de lat iets hoger gezet, nu is het Amerika. Het zijn nu heel wat landen bij elkaar die me ineens te gek vinden.' De Amsterdamse krijgt reacties uit 'Brazilië, Spanje, uit Afrika, noem maar op'. 'Het is echt heel veel.'