×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace krijgt eigen documentaire

19.09.2018 -

De documentaire van Nada van Nie over Glennis Grace is zaterdagavond (22.00 uur) te zien bij RTL4. In de documentaire 'Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan' volgt Nada van Nie de zangeres naar Amerika waar ze het tot de finale schopt van America's Got Talent.


Nada van Nie volgt Glennis Grace al ruim een jaar lang op de voet. 'Het is een mooie reis, ik volg haar als een vlieg op de muur. De reis begint in de Jordaan, waar ze vandaan komt', zei Nada van Nie woensdag op Radio 1.

De documentairemaakster spreekt van een bijzondere ervaring. Nada merkt dat Glennis Grace in de Verenigde Staten onder grote druk moet presteren. 'Het is ontzettend knap. Ik denk dat we ontzettend trots op haar mogen zijn. Hoe zij zich handhaaft en zo sterk is en dit aandurft, dat is echt niet normaal. Ze staat onder grote druk, maar blijft er vrij cool onder.'

Knap

Nada is onder de indruk van Glennis, die droomt van een carrière in Amerika. 'Ze is vrij zeker van haar stem. Pas vijf minuten voordat ze op moet wordt ze zenuwachtig. Het is ongelooflijk knap.'

De documentaire Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan staat al op Videoland. Maar voor de tv-uitzending wordt deze documentaire komende dagen nog geactualiseerd, met verse beelden van achter de schermen bij de finale van America's Got Talent. Vanaf zaterdag is deze geactualiseerde versie ook beschikbaar bij Videoland.