×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace droomt van gezinsuitbreiding

20.03.2018 -

Glennis Grace hoopt nog altijd op gezinsuitbreiding. De inmiddels 39-jarige zangers zou dolgraag nog een kindje willen krijgen, vertelt ze in Veronica Magazine.


'Dat is mijn allergrootste droom. Eigenlijk wilde ik er drie, maar ik ben al blij met een tweede', zegt Glennis, die nu alleen moeder is van de tienjarige Anthony. 'Mochten het er meer worden, graag. Maar het moet je wel gegeven zijn, zeker op latere leeftijd. Een kind is een wonder. Ik hang de vlag uit als het zover is'.

Of Glennis ook tijd heeft voor een tweede kind is nog maar de vraag. De zangeres werkt aan een doorbraak in Amerika en zit ondertussen in Nederland ook niet stil. Zo speelt ze de rol van Maria in de komende editie van The Passion en geeft ze in oktober twee Whitney Houston-hommages in AFAS Live.