×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace door naar liveshows America’s Got Talent

8.08.2018 -

Glennis Grace heeft het voor elkaar: ze is door naar de liveshows van America's Got Talent. De Amsterdamse verpletterde de jury met een indrukwekkende versie van Nothing Compares 2U van Prince.


Voordat ze het nummer inzette, zei Glennis naar jurylid Mel B geluisterd te hebben, die haar na haar auditie op het hart drukte ook andere nummers dan die van Whitney Houston te zingen. Simon Cowell moest daar om lachen en zei: 'Volgens mij heb ik dat ook gezegd hoor!' Het advies was in elk geval goed opgepakt door Glennis, die met haar loepzuivere optreden voor kippenvel bij de jury en het publiek zorgde.

Op sociale media regent het complimenten voor Glennis, die door vele volgers van het programma als grote kanshebber voor de winst wordt gezien. 'Wat een geweldige stem en optreden!' schrijft iemand. 'Yes! Gefeliciteerd Glennis en zet 'm op in de live shows!'

De liveshows beginnen volgende week en daarin neemt Glennis het op tegen zes andere kandidaten.