×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace blij dat ze weer even naar huis kan

20.09.2018 -

Glennis Grace is blij dat ze na het circus rond America's Got Talent weer even naar huis kan. 'Weer heel even het normale leven in', zei de zangeres. 'Ik hou heel erg van dit, maar ik hou toch ook wel van het normale Nederlandse leven.'


Glennis stapt volgens het entertainmentprogramma donderdag nog in het vliegtuig en komt naar verwachting vrijdagochtend aan op Schiphol. De komende tijd gaat ze samen met haar Amerikaanse manager kijken of er een tournee in Amerika in zit. Dat was vooraf een van haar redenen om mee te doen met America's Got Talent. 'Ik kan nu nog niets aankondigen', aldus Glennis in RTL Boulevard. 

In de finale wist Glennis afgelopen nacht niet bij de laatste vijf te eindigen. Wel mocht ze aan het begin van de show nog optreden met de Amerikaanse superster Bebe Rexha. 'Hoe vet is dat om met zo'n dame het podium te delen. Ze vond dat ik wel heel goed kon zingen', zei Glennis daarover.

America's Got Talent werd uiteindelijk gewonnen door de Canadees-Amerikaanse magiër Shin Lim. Hij won niet alleen 1 miljoen dollar, maar mag ook een show in Las Vegas doen.