×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace al benaderd door platenlabels

27.06.2018 -

Na haar daverende optreden bij America's Got Talent is Glennis Grace al meermaals benaderd door platenlabels die haar een contract aanbieden.


'Ik verwijs ze gewoon allemaal door naar mijn management', zei ze woensdag bij RTL Boulevard. Grace zit door haar deelname aan de Amerikaanse talentenshow namelijk vast aan allerlei afspraken en contracten. Zeker mag ze niks loslaten over het verdere verloop van de audities. Als ze wint krijgt ze in ieder geval een miljoen dollar en een platencontract.

Glennis Grace kreeg van de juryleden van America's Got Talent vier keer een volmondig 'ja' voor haar versie van Run To You van Whitney Houston. Grace bedankte in de uitzending van Boulevard voor alle positieve reacties. 'Alle lof vanuit Nederland vind ik hartverwarmend, zelfs mensen die mij nooit zo leuk vonden wensen mij het allerbeste'.