×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gillian Anderson in race voor rol in The Crown

24.08.2018 -

X-Files-ster Gillian Anderson is in gesprek om de Britse premier Margaret Thatcher in The Crown te spelen. De interesse van Anderson is saillant, ze heeft een relatie met scenarioschrijver Peter Morgan van de Netflix-serie. Morgan gaf onlangs toe weer met Gillian te willen samenwerken.


'We werkten samen aan The Last King Of Scotland. Wij waren allebei gehuwd en dat was een leven geleden,' zei hij. 'Ik zou weer met haar samenwerken.'

Momenteel wordt het derde seizoen van het Netflix-drama opgenomen. Olivia Colman heeft de rol van koningin Elizabeth II overgenomen van Claire Foye.

Tobias Menzies vertolkt de rol van prins Filip en Helena Bonham Carter speelt prinses Margaret, de overleden zus van de koningin.