×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Ravelli getrouwd op Ibiza

25.09.2016 -

Gigi Ravelli (34) heeft zaterdag haar jawoord gegeven aan zakenman Roger Hodenius. Het huwelijksfeest was in hun eigen villa op Ibiza.


De bruiloft was aan de achterzijde van de villa die gelegen is op een berg, meldt Shownieuws. Op Instagram circuleren foto's van het interieur van het chartervliegtuig waarin de gasten van het bruidspaar zaterdag naar Ibiza vlogen. Op alle stoelen prijkten de namen van Gigi en Roger. Na aankomst op Ibiza zijn de gasten in busjes naar de villa gebracht.

Roger Hodenius is mede-oprichter van de beursintermediair Flow Traders. Quote schat zijn vermogen op 370 miljoen euro. Daarmee behoort hij tot de top 50 van de Quote 500. Sinds Gigi hem leerde kennen, trad ze op zijn verzoek uit de spotlights.