×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gigi Ravelli gaat volgende maand trouwen’

19.08.2016 -

Gigi Ravelli gaat mogelijk binnenkort haar jawoord geven. De actrice zal naar verluidt op 24 september gaan trouwen met de zakenman Roger Hodenius.


Dit meldt Amsterdam Trader. Volgens de website chartert het bruidspaar een vliegtuig om hun gasten op de grote dag naar Ibiza te kunnen vliegen. Op zondag vliegen de gasten weer terug.

Roger Hodenius is mede-oprichter van de beursintermediair Flow Traders. Quote schat zijn vermogen op 370 miljoen euro. Daarmee behoort hij tot de top 50 van de Quote 500. In 2013 leerde hij de voormalig GTST-actrice Gigi Ravelli kennen. Vorig jaar kochten ze een grachtenpand in Amsterdam voor 1,95 miljoen euro.

Gigi zou haar acteercarrière aan de wilgen hebben gehangen, omdat haar verloofde prijs stelt op een leven buiten het zicht van paparazzi. Sinds ze Roger kent, is ze ook niet meer actief op Instagram.