×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Ravelli bevallen

Gigi Ravelli bevallen
27.03.2019 -

Gigi Ravelli en haar man Roger Hodenius zijn de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. De actrice moet ergens in de afgelopen weken bevallen zijn, maar heeft de komst van haar eerste spruit goed geheim weten te houden… tot nu.


In de nieuwe Weekend zijn deze week foto’s te zien van het moment dat Gigi met haar man een weekendje weg wilde gaan. De blonde actrice stapte snel in de auto die voor de deur van hun grachtenpand gereedstond, terwijl haar geliefde hun kindje in de Maxi-Cosi achterin de grijze Range Rover zette. Met een volle kofferbak verdween het stel uiteindelijk met onbekende bestemming.

Over haar zwangerschap heeft Gigi nooit veel kwijt gewild, behalve dat ze zich goed voelde. Ook over de datum waarop zij was uitgerekend, deed de blondine nooit een uitspraak.

Lees het hele verhaal en bekijk alle foto’s in de nieuwe Weekend.

EXCLUSIEVE FOTO’S: RENI VAN MAREN