×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen zegt sorry voor Pinkpop-tweet

18.06.2018 -

Dj Giel Beelen is maandag op Twitter door het stof gegaan voor een bericht dat hij eerder op de ochtend plaatste over het incident op Pinkpop. Beelen plaatste een bericht met de tekst 'Treurig nieuws uit Landgraaf, succes aan alle betrokkenen. Ondanks dit einde heb ik wel een topweekend gehad.


Dit kwam hem op veel kritiek te staan. Rond half negen plaatste Beelen een nieuw bericht. 'Even ter verduidelijking: toen ik dit vanmorgen postte was nog niet bekendgemaakt dat er een dode is gevallen', stelt hij. 'Sterkte aan de nabestaanden en alle betrokkenen.'

In de vroege ochtend reed een wit busje bij het campingterrein van Pinkpop op een aantal voetgangers in. Een persoon overleed, drie mensen raakten zwaargewond. De politie is op zoek naar het busje en de bestuurder.